7 νέα compact μοντέλα για τη γκάμα της Mercedes Benz

7 νέα compact μοντέλα για τη γκάμα της Mercedes Benz

Η νέα A-Class που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα είναι το πρώτο από νέα compact μοντέλα που θα προστεθούν στην γκάμα της Mercedes Benz.
Σύμφωνα με δηλώσεις του σχεδιαστή της εταιρίας, Gorden Wagener, η Mercedes έχει στα πλάνα της την δημιουργία οκτώ συνολικά μοντέλων επάνω στην πλατφόρμα της νέας A-Class.
Μεταξύ των νέων μοντέλων υπολογίζεται πως θα είναι η sedan έκδοση καθώς και η τετράθυρη κουπέ CLA, η crossover GLA ενώ σε φάση εξέλιξης είναι και η σειρά B-Class που θα συνεχίσει να έχει τον πιο χρηστικό χαρακτήρα ενός MVP. Μάλιστα θεωρείται πολύ πιθανή η δημιουργία και μιας crossover έκδοσης της B-Class με την ονομασία GLB.
Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο εάν θα υπάρξει συνέχεια για την Shooting Brake εκδοχή της CLA καθώς η αντίστοιχη έκδοση της μεγαλύτερης CLS καταργήθηκε. Επίσης ο σχεδιαστής της Mercedes άφησε να εννοηθεί πως είναι ακόμα ανοιχτό το παράθυρο σχετικά με τη δημιουργία μιας κουπέ έκδοσης της A-Class καθώς και μιας στεσιονβάγκον παραλλαγής με μεγαλύτερο μεταξόνιο που θα στοχεύει αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More