Ακούστε μας δυνατά!

Η Citroen δηλώνει πως η νέα γενιά της C5 θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των sedan αυτοκινήτων. Τη στιγμή που οι περισσότεροι ...

Η Citroen θα ταράξει τα νερά με τη νέα C5

Η Citroen θα ταράξει τα νερά με τη νέα C5

Η Citroen δηλώνει πως η νέα γενιά της C5 θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των sedan αυτοκινήτων.
Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν εστιάσει στα SUV και Crossover μοντέλα η Citroen πιστεύει πως πρέπει να έχει δυνατή παρουσία σε όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως με τις κατάλληλες κινήσεις το αγοραστικό κοινό μπορεί να αλλάξει εστίαση.
Ο διευθυντής της Citroen, Xavier Peugeot σημειώνει πως «Το κλασικό sedan έχει σχεδόν εκλείψει από την ευρωπαϊκή αγορά. Θα πρέπει να το δημιουργήσουμε και πάλι από το μηδέν και να το κάνουμε τόσο ελκυστικό όσο και τα SUV. Εμψυχώνουμε λοιπόν τους σχεδιαστές μας να λειτουργήσουν δημιουργικά και να μας εκπλήξουν».
Ήδη η Citroen έχει δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής προς αυτή την κατεύθυνση με το εντυπωσιακό πρωτότυπο CXperience. Όσο για την ελκυστικότητα προς το κοινό, είναι πολύ πιθανό αυτή να προκύψει από την ανάπτυξη των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης που θα δώσουν μια φουτουριστική και πρωτοποριακή διάσταση.

0 Comments: