Τα τρία ανοικτά δικαστικά μέτωπα ενός πρωταθλήματος που θα αλλάξουν τα πάντα

Τα τρία ανοικτά δικαστικά μέτωπα ενός πρωταθλήματος που θα αλλάξουν τα πάντα

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε στο σημείο που μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί ν' αλλάξει ραγδαία ο βαθμολογικός πίνακας της Super League Σουρωτή. Κι αυτό γιατί αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις για τρία διαφορετικά παιχνίδια και να επιστραφούν βαθμοί, να αφαιρεθούν βαθμοί, να κριθούν αποτελέσματα αγώνων. Και στον τίτλο γράφουμε για μίνιμουμ εννιά βαθμών γιατί είναι πιθανό (για την ακρίβεια σχεδόν σίγουρο) να υπάρξουν νέες τιμωρίες και νέες αφαιρέσεις βαθμών.

- Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εκδικάστηκε στις 8 Φλεβάρη και απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας με -3 για τους Πειραιώτες βγήκε στις 12 του ίδιου μήνα. Έχει πάει στην Εφέσεων και μετά από δύο αναβολές και νέες παρατάσεις απόφαση δεν έχει βγει ακόμα. Την περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα ενώ δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πάει την υπόθεση στο Διαιτητικό.
ΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ: Εάν ο Ολυμπιακός θα έχει -3 βαθμούς από την συγκεκριμένη υπόθεση. Για την ώρα πάντως δεν του έχουν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League. 

- ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η πρωτόδικη εκδίκαση ήταν στις 2 Μαρτίου. Η απόφαση για -3 και άδεια Τούμπα για 3 ματς ανακοινώθηκε την Δευτέρα 5 Μαρτίου. Η υπόθεση πήγε στην Εφέσεων με τον Πρωτοδίκη Σκουτέρη να βγάζει μία πρωτοφανής απόφαση στη 1.04 τα ξημερώματα και σε λιγότερο από 24 ώρες από την εκδίκαση της Έφεσης! Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους βαθμούς και έπαιξε με κόσμο με την ΑΕΚ. Πρόκειται για απόφαση της οποίας το σκεπτικό δεν έχει βγει ακόμα επίσημα! Η υπόθεση πήγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου προσέφυγε ο ΠΑΟΚ για να ζητήσει επανάληψη του αγώνα. Εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός για να ζητήσει τα προβλεπόμενα. Περιμένουμε εκδίκαση του Διαιτητικού εντός της τρέχουσας εβδομάδας...
ΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ: Εδώ και αν είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει το παιχνίδι. Που εάν δικαιωθεί σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα χάσει τους τρεις βαθμούς και θα μπορέσει να τους διεκδικήσει εντός αγωνιστικού χώρου. Ομως εάν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε ο ΠΑΟΚ θα χάσει τους τρεις βαθμούς που πήρε πίσω στην Εφέσεων!

- ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η υπόθεση εκδικάστηκε Παρασκευή 16 Μαρτίου. Ο Κομίνης ήδη έδωσε έγγραφες εξηγήσεις που του ζητήθηκαν για το Φύλλο Αγώνα. Θα χρειαστούν άλλες 48 ώρες να ενημερωθούν οι ομάδες και η απόφαση θα ληφθεί από την Τετάρτη και μετά. Δηλαδή ακόμα και σχεδόν 2 εβδομάδες μετά την τέλεση του αγώνα της Τούμπας! Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με -3 από το φετινό πρωτάθλημα και -2 για του χρόνου ενώ μένει να φανεί το τι άλλες ποινές θα υπάρξουν για τον Ιβάν Σαββίδη και την είσοδό του με όπλο στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Θα πάει σίγουρα στην Εφέσεων και βλέπουμε...
ΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ: Αρχικά θα κριθούν οι 3 βαθμοί του αγώνα! Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα πάρει το τρίποντο από το παιχνίδι. Στην συνέχεια θα δούμε τις τιμωρίες και αν θα υπάρξουν αφαιρέσεις βαθμών! 

Καταλαβαίνει κανείς πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε έναν τελείως βαθμολογικό πίνακα ο οποίος θα έχει διαμορφωθεί στις δικαστικές αίθουσες και τις αποφάσεις! Και φαίνεται πως σε μεγάλο βαθμό η εβδομάδα που μόλις μπήκε θα είναι και η πιο κρίσιμη για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα για τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More