Η συγκινητική κίνηση των γονιών του λοχία που κρατείται στην Αδριανούπολη (pics)

Η συγκινητική κίνηση των γονιών του λοχία που κρατείται στην Αδριανούπολη (pics)

Ένα περιστέρι, το σύμβολο της ειρήνης, άφησαν να πετάξει προς την Αδριανούπολη όπου κρατείται ο γιος τους, οι γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη.

Στο ακριτικό χωριό Νέα Βύσσα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την Αδριανούπολη όπου κρατείται ο γιος τους καθώς και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης εδώ και 18 ημέρες, βρέθηκαν χθες (18/03) ο Νίκος και η Σοφία Κούκλατζη, οι οποίοι ανεβαίνουν το δικό τους «γολγοθά», αγωνιώντας για το παιδί τους.

Οι δύο γονείς παραβρέθηκαν στην Παράκληση που τελέστηκε από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «Ρήσος», στην Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης και Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας.


Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ελάχιστα μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ήταν σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο Αδριανούπολη, τον Δημήτρη και τον Άγγελο, αναφέρει το e-evros.gr και τελέσθηκε Παράκληση στην Παναγία Θεοτόκο, για την ασφαλή και γρήγορη επιστροφή τους.


Στο τέλος, από τα χέρια του πατέρα Νίκου Κούκλατζη και των άλλων συμμετεχόντων, αφέθηκε ένα περιστέρι να πετάξει προς την Αδριανούπολη και να μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στους δύο φυλακισμένους στρατιωτικούς, αλλά και ειρήνης στους γείτονες Τούρκους.


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More