REFUGE: Ντεμπούτο για τη μπάντα με πρώην και νυν μέλη των RAGE. Ακούστε το τραγούδι “From the ashes”

Οι REFUGE είναι μια νεοσύστατη μπάντα αποτελούμενη από πρώην και νυν μέλη των RAGE και συγκεκριμένα τους Peavy Wagner, Manni Schmidt και Χρήστο Ευθυμιάδη. Το ντεμπούτο τους θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από τη Frontiers Music Srl και θα φέρει τον τίτλο "Solitary men". Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single που κυκλοφόρησε η μπάντα, με τίτλο “From the ashes”.

"Solitary men" tracklisting:
01. Summer's Winter 
02. The Man In The Ivory Tower 
03. Bleeding From Inside 
04. From The Ashes 
05. Living On The Edge Of Time 
06. We Owe A Life To Death 
07. Mind Over Matter 
08. Let Me Go 
09. Hell Freeze Over 
10. Waterfalls 
11. Another Kind Of Madness (bonus track)


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More