Ακούστε μας δυνατά!

Εντυπωσιακές εικόνες από την κοινή διακλαδική άσκηση Ελλάδας και Αιγύπτου "ΜΕΔΟΥΣΑ 6" με συμεμτοχή και της Κύπρου, έρχονται σ...

Μήνυμα κυριαρχίας με Apache και Mistral από την Ελλάδα και την Αίγυπτο! [vid]Εντυπωσιακές εικόνες από την κοινή διακλαδική άσκηση Ελλάδας και Αιγύπτου "ΜΕΔΟΥΣΑ 6" με συμεμτοχή και της Κύπρου, έρχονται στην δημοσιότητα. Την άσκηση παρακολούθησε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μαζί με τους ομολόγους του από την Αίγυπτο και την Κύπρο. 

Ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε την άσκηση ως ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς σε αυτήν συμμετέχουν δυνάμεις από όλα τα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά καθώς και η άσκηση αυτή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμύνας επανέλαβε την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα πλέον αποτελεί τον κορμό ενός άξονα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο της Αιγύπτου σε αυτόν τον άξονα σταθερότητας, ως μια ηγέτιδα χώρα του Αραβικού κόσμου.

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι στην "ΜΕΔΟΥΣΑ 6" συμμετέχουν ως παρατηρητές όλες οι χώρες τις Μέσης Ανατολής.

Δείτε βίντεο από την άσκηση "ΜΕΔΟΥΣΑ 6":

0 Comments: