Ακούστε μας δυνατά!

Η τελευταία πρόταση της Larte Design έχει κάποια ανατρεπτική διάθεση απέναντι στο «καθαρό» look της coupe εκδοχής της C-Class από τη Μer...

Mercedes C-Class Coupe φουλ στο ανθρακόνημα

Mercedes C-Class Coupe φουλ στο ανθρακόνημα

Η τελευταία πρόταση της Larte Design έχει κάποια ανατρεπτική διάθεση απέναντι στο «καθαρό» look της coupe εκδοχής της C-Class από τη Μercedes. Οι προσθήκες τμημάτων από ανθρακόνημα στο αμάξωμα, αλλάζουν το ύφος και κάνουν το look λίγο πιο δυναμικό. Ακραίο για Mercedes αλλά δυναμικό.

Δεν είναι από τις περιπτώσεις που οι επεμβάσεις θεωρούνται ακραίες. Ή αν θέλετε, υπάρχουν και πιο ακραίες επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο μεγάλο coupe αμάξωμα της C-Class. Αυτή τη φορά όμως, η Larte Design, μένει σε σχετικά «λογικά» πλαίσια και βάζει κάποια πρόσθετα τμήματα από ανθρακόνημα για το αμάξωμα.

Αυτά αφορούν τόσο τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, όσο και τα «τόξα» πάνω από τα φτερά των τροχών και τα μαρσπιέ, καθώς και την αεροτομή για την πόρτα του χώρου των αποσκευών. Δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για τα κομμάτια που αποτελούν το «κουστούμι» της Larte Design αλλά σίγουρα, το κόστος δεν θα είναι μικρό. Το σετ αυτό, συνδυάζεται με την επέτειο των 6 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της Larte Design και είναι κατά κάποιο τρόπο, αφιερωμένο σε αυτή.

0 Comments: