Αποκάλυψη - «βόμβα» για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου: «Ο Τάκης τσακώθηκε στο πλοίο...»

Αποκάλυψη - «βόμβα» για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου: «Ο Τάκης τσακώθηκε στο πλοίο με...»

Σε γειτονιές του Πειραιά επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος αγνοείται για 8η ημέρα.

Ανώνυμες μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο στρατιώτη να κινείται στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, να «χτενίζουν» τον Πειραιά για οποιοδήποτε ίχνος του νεαρού.


Υπενθυμίζεται ότι όπως έδειξαν οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο νεαρός φαντάρος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου.

Ωστόσο, το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: Τι μπορεί να μεσολάβησε από εκείνη την ώρα έως και τις 7:00 το πρωί, όταν και το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά;

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρέθηκε στη γειτονιά του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, στη Χαλκίδα και συνομίλησε με φίλους του.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος».

Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κάτι τον απασχολούσε. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι, όμως, είχε αλλάξει όμως στη συμπεριφορά του…

«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα. Ένας τσαμπουκάς στο πλοίο. Το κατάθεσε ζευγάρι. Ήταν περίεργα άτομα αυτά. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…», υποστήριξε φίλος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενας νεαρός, ο οποίος έμοιαζε με τον 23χρονο, φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα με ομάδα Ρομά, πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, όταν αυτό βρισκόταν μεσοπέλαγα.


«Δε μιλούσε, δεν τα έλεγε, δεν τα έβγαζε, ήταν από τα παλικαράκια που ήθελε μόνος του να λύνει τα προβλήματα του», υποστηρίζει ο πατέρας του.

Το Λιμενικό, πάντως, «χτενίζει» τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά, καθώς προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

0 Σχόλια