Νικολέττα Ράλλη: Αποκαλύπτει πόσο καιρό έχει να κάνει σχέση

Νικολέττα Ράλλη: Αποκαλύπτει πόσο καιρό έχει να κάνει σχέση

Η Νικολέττα Ράλλη είναι σίγουρα ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα του καλοκαιριού, μιας και έχει καταφέρει με την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Αν συνυπολογίσει κανείς και την μεγάλη Instagram δύναμη της όμορφης παρουσιάστριας, δεν είναι δύσκολο να συμπεράνει ότι αυτή είναι η χρονιά της. Και τι γίνεται συνήθως όταν τα επαγγελματικά πηγαίνουν πολύ καλά; Ναι, τα προσωπικά μένουν λίγο πίσω. Στο παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», η Νικολέττα μιλάει για το φλερτπου δέχτηκε από τον καλεσμένο της Γιώργο Μαυρίδη αλλά και για τη σημασία του έρωτα σε αυτή τη φάση της ζωής της. 

- Σε μια από τις πρώτες εκπομπές φιλοξενήσατε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος σε φλέρταρε στον αέρα. Υπήρξε συνέχεια όταν έσβησαν οι κάμερες;

Όχι. Απλώς δεν με είχε ξαναδεί από κοντά και ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ένας από τους καλύτερους προσκεκλημένους που είχαμε, αλλά δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι εντυπωσιάστηκα κι εγώ μαζί του, γιατί ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών, που είναι ο εαυτός τους, κι αυτό μου αρέσει πολύ.


- Θα μπορούσες να δεις ερωτικά τον Γιώργο Μαυρίδη;

Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν σκέφτομαι ούτε καν να φλερτάρω. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα το ξεχάσω το άθλημα, γιατί ό,τι αφήνεις, σε αφήνει! Μου δόθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με το «Καλοκαίρι μαζί» και θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

- Πόσο καιρό είσαι μόνη σου;

Είμαι αρκετό καιρό single. Έχω πάνω από χρόνο να είμαι σε σχέση.

0 Σχόλια