Παλαιό Φάληρο: Του έδωσε την χαριστική βολή… μασκαρεμένος κι έφυγε πεζός!

Παλαιό Φάληρο: Του έδωσε την χαριστική βολή… μασκαρεμένος κι έφυγε πεζός! | Newsit.gr

Αλλοιωμένα χαρακτηριστικά με υλικές μεταμφιέσεις είχαν, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι εκτελεστές του γνωστού “νονού” της νύχτας, Μανώλη Καραγιάννη, στο Παλαιό Φάληρο. Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, διακρίνεται καθαρά η αλλοίωση των χαρακτηριστικών τους.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δεύτερος εκτελεστής του Καραγιάννη και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που του δίνει τις χαριστικές βολές με το 45άρι πιστόλι, στην συνέχεια διαφεύγει πεζός από το σημείο της εκτέλεσης. Κι αυτό, παρά το γεγονός πως λίγο πριν είχε κατεβεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του.

Μάλιστα το όχημα απομακρύνεται στην αντίθετη κατεύθυνση, σε σχέση με την πορεία που ακολούθησε ο πεζός -πια- δεύτερος εκτελεστής του Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την έρευνα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος επιβιβάστηκε σε άλλο μέσο μεταφοράς που τον περίμενε συνεργός του, σε προκαθορισμένο σημείο.

Σε αυτή λοιπόν την πορεία οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ιδιωτική κάμερα η οποία συνέλαβε την εικόνα του οπλοφόρου με το 45αρι να απομακρύνεται από το σημείο της δολοφονίας του “σαμπρέλα”, όπως ήταν ένα από τα προσωνύμια του Καραγιάννη στα μονοπάτια της νύχτας.

Το κρυφό διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο και οι έρευνες

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν το κρυφό διαμέρισμα στο Π. Φάληρο που διέμενε με την συμβία του ο Μ. Καραγιάννης, το οποίο μάλιστα είχε ενοικιαστή με τα στοιχεία τρίτου προσώπου, εδώ και ένα χρόνο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία, δυο τετράγωνα μακριά από το σημείο που ο 45χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο δείχνει τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε ο “Σαμπρέλας”, καθώς φαίνεται να γνώριζε και ο ίδιος πως το όνομά του φιγουράριζε σε ένα από τα πιο ακριβά “συμβόλαια θανάτου” της νύχτας.

Στο μεταξύ οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής και όσον αφορά στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στους ανθρώπους της νύχτας με τα απανωτά “συμβόλαια θανάτου”, έχουν αρχίσει και “κοιτάζουν” συγκεκριμένους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην Δυτική Αττική και φαίνεται πως αυτός ο πόλεμος, στον οποίο φαινομενικά δεν έχουν πάρει μέρος, μάλλον τους ευνοεί καθώς επεκτείνουν την κυριαρχία τους, με αποτέλεσμα πλέον να έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών.

0 Σχόλια