Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα – Φέρει εγκαύματα – Υποψίες ότι πρόκειται για θύμα της πυρκαγιάς στο Μάτι

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα – Φέρει εγκαύματα – Υποψίες ότι πρόκειται για θύμα της πυρκαγιάς στο Μάτι | Newsit.gr

Σε γυναίκα ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες η σορός που εντοπίστηκε το πρωί στη θάλασσα ανοιχτά της Γλυφάδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός φέρει εγκαύματα και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα αυτή να έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Τη σορό εντόπισε το πρωί ιδιότης που κινούνταν με σκάφος ανοιχτά της Γλυφάδας κοντά στις νησίδες Φλέβες. Άμεσα έσπευσε στο σημείο σκάφος του Λιμενικού που περισυνέλεξε τη σορό και τη μετέφερε ως τον Φλοίσβο. Εκεί παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρουσία στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα όπου παρέμειναν επί ώρες κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων ότι παρέμειναν στο νερό επί έξι και οκτώ ώρες. Κανείς δεν γνωρίζει εάν και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για άτομο το οποίο προσπάθησε να βρει καταφύγιο στη θάλασσα και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.


0 Σχόλια