Πανέμορφη και γλυκύτατη: Η κόρη της Irina Shayk είναι το πιο χαριτωμένο κοριτσάκι



Τον Μάρτιο του 2017 η Irina Shayk έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό Bradley Cooper. Μπορεί οι δύο stars να μην έχουν επισημοποιήσει την σχέση τους, όμως ακόμη και με αυτήν την απλή σχέση (ούτε αρραβώνας, ούτε γάμος) είναι δύο υπέροχοι γονείς που λατρεύουν να περνούν χρόνο με την κόρη τους.

Είναι αλήθεια και οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε πως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι σπάνιες οι φορές, που τους βλέπουμε είτε μαζί με την μικρούλα, είτε μόνους τους σε κάποια έξοδο. Αυτή η φορά, είναι μία από τις εξαιρέσεις και πραγματικά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από την μικρή.

Η Lea είναι περίπου ενάμιση χρονών και είναι το πιο γλυκό, όμορφο και στρουμπουλό κοριτσάκι που έχουμε δει. Ο φακός απαθανάτισε την Irina Shayk μαζί με την κόρη της να παίζουν σε πάρκο της Νέας Υόρκης και είναι χωρίς καμία υπερβολή ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα. Νομίζουμε μάλιστα πως είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μικρή Lea De Seine σε φωτογραφίες χωρίς μωσαϊκό στο προσωπάκι της και κυριολεκτικά έχουμε λιώσει.

Το ξανθό γλυκύτατο κοριτσάκι είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και αυτό που θέλαμε να κάνουμε κοιτάζοντας την, ήταν να της τσιμπήσουμε τα ζουμερά αυτά μαγουλάκια. Έχουμε πάντως την εντύπωση, πως δεν μοιάζει καθόλου με την μαμά της. Εσύ τι λες;



0 Σχόλια