Η Toyota Supra θα εμφανιστεί στο Goodwood

Η Toyota Supra θα εμφανιστεί στο Goodwood

Με ένα tweet η Toyota ανακοίνωσε πως η Supra θα εμφανιστεί δημόσια στο Goodwood Festival of Speed την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που οι φανατικοί αυτοκινητόφιλοι περιμένουν με ανυπομονησία και η Toyota φροντίζει όσο πλησιάζουμε την ώρα της επίσημης παρουσίασης να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο.

Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί πως η Supra θα διαθέτει και μια σκληροπυρηνική έκδοση με τα σήματα της GRMN και τώρα η Toyota με ένα tweet που ανήρτησε στο διαδίκτυο ανακοίνωσε πως το αυτοκίνητο θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο Goodwood Festival of Speed. Φυσικά δεν μιλάμε για την κανονική του αποκάλυψη οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε την Supra καλυμμένη με καμουφλάζ, όπως και στην φωτογραφία που συνοδεύει το εν λόγω tweet. Σε αυτή πάντως τα χρώματα του καμουφλάζ δεν είναι αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες κατά τη φάση δοκιμών εξέλιξης αλλά είναι αποχρώσεις του μαύρου, κόκκινου και λευκού της Toyota.


Θυμίζουμε πως η Supra είναι προϊόν της συνεργασίας της Toyota με την BMW και έχει εξελιχθεί παράλληλα με την Z4. Τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται το πάτωμα, μηχανικά μέρη αλλά και τεχνολογία, ωστόσο οι άνθρωποι των δύο εταιριών έχουν αφήσει να εννοηθεί πως θα υπάρχει μια σαφή διαφοροποίηση στο χαρακτήρα τους. Φυσικά η Supra θα είναι πισωκίνητη, και πιθανότατα θα διαθέτει τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες καθώς και αυτόματα κιβώτια από την BMW. Πάντως θεωρούμε δεδομένο πως το ιαπωνικό μοντέλο θα είναι αρκετά πιο οδηγοκεντρικό από την γερμανική δίδυμη εκδοχή του.

Η παραγωγή θα γίνεται στο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία και η αποκάλυψή της αναμένεται στις αρχές του 2019.

0 Σχόλια