Συσκέψεις στο Μπάκιγχαμ για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Έτοιμη να αναλάβει δράση η βασίλισσα Ελισάβετ

meghan-father

Αν και βρήκε τον πρίγκιπά της στο πρόσωπο του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και με τον λαμπερό γάμο της έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας, η νέα δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται σε απόγνωση με τις «φλύαρες» συνεντεύξεις του 74χρονου πατέρα της, που δημιουργούν πονοκέφαλο στην ίδια αλλά και στο παλάτι.

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι τόσο βαθιά πληγωμένη από τις εκρηκτικές κατηγορίες του πατέρα της εναντίον της σε τέτοιο σημείο, ώστε η υγεία της να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του παλατιού με την βασίλισσα να σκέφτεται να πάρει θέση», αναφέρουν πηγές από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στον βρετανικό Τύπο.

Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ, συνταξιούχος διευθυντής φωτισμού στον κινηματογράφο, παραχώρησε ακόμα μια συνέντευξη στην Sunday Mail, όπου ανέφερε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι τον έχει αποκλείσει από τη ζωή της και την κατηγόρησε πως πλέον τον βλέπει «αφ' υψηλού». Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, ανώτεροι αξιωματούχοι του παλατιού έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις συσκέψεις με θέμα πώς θα κάνουν τον πατέρα της νέας δούκισσας του Σάσεξ να σταματήσει να μιλάει τόσο πολύ.

«Είναι μια απελπιστική κατάσταση και τρεις λύσεις έχουν πέσει στο τραπέζι», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην Daily Mirror. Η πρώτη λύση είναι η Μέγκαν να βρεθεί με τον πατέρα της και να του ζητήσει ευθέως να σταματήσει να διασύρει την ίδια και το παλάτι. Μια άλλη λύση είναι να βρεθεί ένας διαμεσολαβητής που θα ζητήσει από τον Τόμας Μαρκλ να σταματήσει να δίνει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, όπως αυτή στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain, όπου αποκάλυψε τι του είχε πει στο τηλέφωνο ο πρίγκιπας Χάρι για το Brexit και τον Ντόναλντ Τραμπ!

Η τελευταία επιλογή του παλατιού θα είναι η Μέγκαν να κόψει δια παντός κάθε επαφή με τον πατέρα της, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Ο Φιλ Ντάμπιερ, βασιλικός συντάκτης επί 26 χρόνια, τόνισε πως η κατάσταση με τον Τόμας Μαρκλ βρίσκεται εκτός ελέγχου και πρόσθεσε πως δεν θα του κάνει εντύπωση αν η βασίλισσα Ελισάβετ πάρει την κατάσταση στα χέρια της και αναλάβει δράση.

Στο μεταξύ η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, έχει βρει στήριξη και παρηγοριά στην Κέιτ Μίντλετον. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν γίνει φίλες, πράγμα που ικανοποιεί τον πρίγκιπα Χάρι και πρόσφατα οι δύο δούκισσες παρακολούθησαν μαζί το τουρνουά του Γουίμπλεντον. 

0 Σχόλια