Βίντεο σοκ: Όχλος περιλούζει με βοθρολύματα ζευγάρι που έκανε σεξ εκτός γάμου στην Ινδονησία

sewage

Απάνθρωπη μεταχείριση επιφύλασσε σε ένα νεαρό «παράνομο» ζευγάρι στην Ινδονησία ο όχλος που είχε συγκεντρωθεί για να τους τιμωρήσει επειδή (όπως ισχυρίζονταν οι κατήγοροί τους) οι δύο νέοι έκαναν σεξ εκτός γάμου. 

Το βίντεο σοκ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το συγκεντρωμένο πλήθος να περιλούζει με βοθρολύματα τον νεαρό και τη νεαρή, δίπλα από έναν ανοιχτό υπόνομο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στην Λάνγκσα, μια μικρή πόλη στην επαρχία Άτσε, τη μοναδική στη χώρα όπου εφαρμόζεται επίσημα ο ισλαμικός νόμος της Σαρίας.

Οι συχνές επισκέψεις του άνδρα, ο οποίος ήταν εργοδότης της κοπέλας, στο σπίτι της νεαρής, κίνησαν τις υποψίες των γειτόνων για ερωτικό δεσμό ανάμεσά τους. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σχετική καταγγελία στις θρησκευτικές αρχές της πόλης και το «ζευγάρι» να κληθεί σε ανάκριση. 

Παρόλο που οι δύο νέοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν παντρευτεί κρυφά σε άλλη περιοχή, και απλά δεν ανακοίνωναν τον γάμο τους επειδή οι δικοί τους είχαν αντιρρήσεις, η αυθεντικότητα του πιστοποιητικού γάμου τους αμφισβητήθηκε από την θρησκευτική επιτροπή που τους έκρινε. Έτσι αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να υποβληθούν σε αυτήν την ταπεινωτική τιμωρία, ενώ αν το πιστοποιητικό αποδειχθεί τελικά ψεύτικο τους περιμένει ακόμα πιο σκληρή σωματική ποινή.

0 Σχόλια