Η Era Istrefi αιχμαλωτίζει στα δίχτυα της με το «Oh God»

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Era Istrefi αιχμαλωτίζει στα δίχτυα της με το «Oh God»

Η Era Istrefi κυκλοφορεί το νέο single «Oh God» που θέτει υποψηφιότητα για επιτυχία. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Τζαμαϊκανός Konshens.

Πρόσφατα, η 24χρονη τραγουδίστρια από το Κόσοβο, που έχει πάρει την αλβανική ιθαγένεια, ένωσε δυνάμεις με τον αστέρα της λάτιν μουσικής Nicky Jam και τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό Will Smith στο «Live It Up», σε παραγωγή του Diplo. Το τραγούδι αποτέλεσε τον επίσημο ύμνο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η τριάδα παρουσίασε ζωντανά το «Live It Up» στη Μόσχα, στην τελετή λήξης του Μουντιάλ στις 15 Ιουλίου.

Το νέο δισκογραφικό βήμα της Era Istrefi έχει τον τίτλο «Oh God» και κινείται σε dancehall ρυθμούς. Ο Τζαμαϊκανός Konshens, ένας από τους γνώστες του είδους, προσθέτει το κατάλληλο χρώμα στο τραγούδι.

«Μου άρεσε πάντα ο Konshens και η μουσική του, οπότε ήταν υπέροχο που συνεργάστηκε μαζί μου στο τραγούδι», αναφέρει η Istrefi.

Τα γυρίσματα του video clip για το «Oh God» πραγματοποιήθηκαν στην Τζαμάικα και η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται ως ένα αιθέριο πλάσμα της θάλασσας που αναδύεται από τον ωκεανό εν μέσω μίας καταιγίδας.

«Η τζαμαϊκανή κουλτούρα είναι απλά καταπληκτική και κατά κάποιον τρόπο ένιωσα μέρος της», σχολιάζει η Era Istrefi. «Είναι μία ιστορία σαν της Σταχτοπούτας όπου όταν όλοι αρχίζουν να γίνονται μούσκεμα στο πάρτι πριν τα μεσάνυχτα, πρέπει να τρέξω πίσω στην παραλία», εξήγησε για το σενάριο.

0 Σχόλια