Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι οικογενειακές διακοπές στην Μύκονο και το αψεγάδιαστο κορμί της! [pics]


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά! Μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στον ΣΚΑΪ, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε τους γιους της – τον Διονύση και τον Φίλιππο – και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την Μύκονο. Το πρόγραμμα φυσικά έχει αμέτρητες βουτιές και παιχνίδια στην θάλασσα. Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα, η Ντορέττα επιθυμεί να περάσει υπέροχες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγόρια της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό σε μία από τις εξορμήσεις της στην παραλία, μαζί με τον Διονύση και τον Φίλιππο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φαινόταν πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη από ποτέ, απολαμβάνοντας την παρέα των γιων της. Μάλιστα, εκείνη και τα παιδιά της έκαναν και water sports και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με ένα μπλε μικροσκοπικό μπικίνι μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων, με το αψεγάδιαστο κορμί που διαθέτει. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει υπέροχους και καλλίγραμμους κοιλιακούς, οι οποίοι είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, pilates αλλά και υγιεινής διατροφής.

Δες όλες τις φωτογραφίες:










0 Σχόλια