20 συνταγές σε λιγότερο από 30′


Αυτή τη βδομάδα διάλεξα μόνο για εσάς τις πιο γρήγορες και νόστιμες συνταγές, για να κάνετε το καθημερινό μαγείρεμα παιχνιδάκι!


Με εύκολα υλικά, προετοιμασία από 5´εως 10′, μαγείρεμα από 10′ έως 30′ αφήστε τους όλους άφωνους με τη δεξιοτεχνία σας, τις μαγειρικές σας ικανότητες και φυσικά με την απίστευτη νοστιμιά των πιάτων που ετοιμάζετε.

Διαλέξτε τις αγαπημένες σας και σε λιγότερο από μισή ώρα απολαύστε και καταπλήξτε!


Αυτή η ομελέτα με κολοκυθάκια και πατάτες είναι το γρηγορότερο και νοστιμότερο φαγητό που μπορείτε να ετοιμάσετε. Εμείς, στα νησιά, την έχουμε στο εβδομαδιαίο μενού γιατί γίνεται με εύκολα υλικά στο πι και φι!



Εύκολη, πολύ γρήγορη και πρωτότυπη, αυτή η νηστίσιμη συνταγή για μακαρόνια με αβοκάντο, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.




Σπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό. Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, υγιεινό και νηστίσιμο!




Εύκολη συνταγή, έτοιμη σε 30′! Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο, με γραβιέρα σε γλυκόξινη σάλτσα και ντοματίνια βουτύρου. Η σάλτσα που μένει στο ταψί είναι υπέροχη. Τιμήστε την με φρέσκο τραγανό ψωμί.



Το κινέζικο τηγανητό ρύζι, είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο φαγητό, ένα πλήρες γεύμα με τα όλα του!



Πατάτες γιαχνί με μελιτζάνες, ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό. Στην Πάρο το απολαμβάνουμε με ξινομυζήθρα και ζυμωτό ψωμί!


Μία παραδοσιακή συνταγή από τα νησιά του Αιγαίου, εύκολη γρήγορη και πεντανόστιμη.


Αυγά με ντομάτα για βουτιές, ένα φαγητό που λατρεύω. Γίνεται γρήγορα και οι βουτιές με φρέσκο ψωμί είναι απαραίτητες!


Σνίτσελ χοιρινό με τραγανή κρούστα στο τηγάνι, μία αυθεντική συνταγή που γίνεται σε 10′ και είναι η εύκολη λύση αν δεν έχετε πολύ χρόνο. Μία εύκολη σαλάτα ή η πατατοσαλάτα μου είναι η τελεία συνοδεία του.


Εύκολη, γρήγορη και οικονομική συνταγή, γίνεται μέσα σε 10 λεπτά μόνο. Μια φορά να τη φτιάξετε θα σας γίνει αγαπημένη συνήθεια όταν θέλετε κάτι στα γρήγορα!


Αυτό το εύκολο ριζότο με φιλέτο κοτόπουλου και μανιτάρια τα έχει όλα! Μοναδική γεύση, μεθυστική μυρωδιά και όλα τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεστε όλη μέρα.



Ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα και πεντανόστιμο πιάτο που σερβίρεται σαν κυρίως πιάτο με τυρί κρέμα. Ένα αλλιώτικο λαδερό φαγητό που πρέπει να δοκιμάσετε!


Λεμονάτο λαχανόρυζο με κιμά και πράσο. Ένα πεντανόστιμο, πλήρες γεύμα με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός!


Ψαρονέφρι αλα κρεμ με μανιτάρια και δαμάσκηνα. Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή ιδανική για τραπέζι, έτοιμη σε 20 μόνο λεπτά. Φτιάξτε το όλοι!



Μπακαλιάρος σύβραση, μία παραδοσιακή συνταγή από την Πάρο. Πεντανόστιμος λεμονάτος μπακαλιάρος με πατάτες στην κατσαρόλα. Εκτός από μπακαλιάρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο φρέσκο ψάρι με παχιά σάρκα, όπως ροφό ή στείρα. Λίγα απλά υλικά και πολύ νοστιμιά σε αυτό το αγαπημένο μου Παριανό φαγητό.



Καταπληκτική μακαρονάδα με πέστο, που γίνεται τόσο γρήγορα και είναι τόσο γευστική, που δεν θα το πιστεύετε! Αγαπημένη συνταγή!


Το λεμονάτο ρεβυθόρυζο είναι μια από τις κορυφαίες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας. Καθώς είναι πολύ υγιεινή και υψηλής διατροφικής αξίας, πρέπει οπωσδήποτε να την εντάξετε στο διαιτολόγιο σας. Γίνεται πάντα με τα ρεβίθια που περίσσεψαν και παντρεύεται με ρύζι.


Αυτά τα λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο, είτε τα απολαύσετε μόνα τους ή σαν συνοδευτικό με το κρέας σας, κάνουν πάντα τη διαφορά! Πεντανόστιμα και θρεπτικά.


Αγαπάτε τη σάλτσα κάρυ με λαχανικά και πλούσιο άρωμα καρύδας; Αυτή την εύκολη συνταγή να τη φτιάξετε οπωσδήποτε και να την απολαύσετε ιδανικά με ρύζι! Εύκολα και γρήγορα, υπέροχο φαγητό στο πιάτο σας!


Εύκολη συνταγή που γίνεται γρήγορα και σας προσφέρει τα μοναδικά οφέλη των υπερτροφών! Δοκιμάστε τις φακές “αλλιώς” και θα τις λατρέψετε!


0 Σχόλια