Αντελάιν Γκρέι: Δέκα μήνες μετά τη γέννηση διδύμων επέστρεψε και έκλεισε θέση για το Παγκόσμιο


Τον περασμένο Ιούλιο έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα δίδυμα παιδάκια. 

Τον Ιούνιο, επέστρεψε σε αγώνες και πήρες πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης που έρχεται τον Σεπτέμβριο. Η Αντελάιν Γκρέι είναι μία ακόμη γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει τι περιμένει ο κόσμος από εκείνη.

Η έξι φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια και αργυρή Ολυμπιονίκης της πάλης, Αντελάιν Γκρέι, δεν θέλησε να σταματήσει την καριέρα της μετά την εγκυμοσύνη της. Αντιθέτως, ήθελε πολύ να δημιουργήσει οικογένεια και να επιστρέψει ξανά σε αγώνες. Και έτσι έκανε.

Η 32χρονη Αμερικανίδα, που στους Ολυμπιακούς του Τόκιο αγωνίστηκε στον τελικό των 67 κιλών και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο, αποφάσισε να κάνει τα παιδιά της μέρος της πάλης, ώστε να μη χρειαστεί να ασήσει τίποτα εκτός. Έτσι, όσο βρισκόταν στο πρωτάθλημα, με βάση το οποίο θα γινόταν η επιλογή των αθλητών/τριών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, είχε μαζί και τα μωρά της τα οποία πρόσεχε και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που φαίνεται να θηλάζει το ένα μωρό. Η ίδια, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη και τσέκαρε το εισιτήριο της για ένα ακόμη πρωτάθλημα.

«Είναι σαν κάθε τρεις εβδομάδες να συνηθίζω λίγο περισσότερο το κορμί μου», είπε η ίδια μετά τον αγώνα της και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν ακόμη κομμάτια, στην πάλη, που πρέπει να ενωθούν. Θα χρειαστώ απλά λίγο παραπάνω χρόνο». Αξίζει να αναφέρουμε πως η Γκρέι υπέστη διάσταση των ορθών κοιλιακών μυών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και χρειάστηκε να κάνει επέμβαση καθώς «ο σκελετός μου τεντώθηκε περισσότερο από όσο επέτρεπαν οι κοιλιακοί μου». Η επιστροφή της βασίστηκε και στο πόσο γρήγορη ήταν τελικά η αποκατάστασή της.

Κάπως έτσι κατάφερε να βρεθεί για 10η φορά στην ομάδα για το Παγκόσμιο, μόλις 10 μήνες μετά τον τοκετό. Αν καταφέρει να μπει και στην ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενδεχομένως να είναι η πρώτη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια της πάλης που το καταφέρνει αυτό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Γκρέι προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταπολεμήσει τον σεξισμό στην πάλη γυναικών και να κατοχυρώσει την ίση μεταχείριση μεταξύ γυναικών και ανδρών στον πρωταθλητισμό, σε όλα τα επίπεδα.

0 Σχόλια