AT THE GATES: Αποκάλυψαν το εξώφυλλο του νέου δίσκου καθώς και τα τραγούδια που θα βρίσκονται στο άλμπουμ

Οι Σουηδοί melodic death metallers, AT THE GATES, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο στις 18 Μαΐου μέσω της Century Media. Στα πλαίσια της κυκλοφορίας αποκάλυψαν το εξώφυλλο καθώς και το track listing του δίσκου τα οποία και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Να αναφέρουμε ότι η παραγωγή έγινε από τον Russ Russell (NAPALM DEATH, DIMMU BORGIR, THE HAUNTED) ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Costin Chioreanu που έχει δουλέψει και στο παρελθόν με τη μπάντα. 

"To Drink From The Night Itself" track listing:

01. Der Widerstand
02. To Drink From The Night Itself
03. A Stare Bound In Stone
04. Palace Of Lepers
05. Daggers Of Black Haze
06. The Chasm
07. In Nameless Sleep
08. The Colours Of The Beast
09. A Labyrinth Of Tombs
10. Seas Of Starvation
11. In Death They Shall Burn
12. The Mirror Black
 3  0 googleplus0  0  3



This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.