Μια φανταστική εμπειρία: Την Κυριακή ταξιδέψτε στον χρόνο και ξεναγηθείτε στην Ακρόπολη

Μια φανταστική εμπειρία: Την Κυριακή ταξιδέψτε στον χρόνο και ξεναγηθείτε στην Ακρόπολη

Μια φανταστική εμπειρία γεμάτη αρχιτεκτονική, μυθολογία αλλά και ιστορικά γεγονότα, που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και την ιστορία της πόλης μας προσφέρει αυτή την Κυριακή 4 Μαρτίου η ομάδα Be a Greek πραγματοποιώντας τη δράση: «Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη». 
Επιλέξτε ανάμεσα στην πρωινή ή την απογευματινή σας ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και κάντε την Κυριακή σας πιο όμορφη.

Πληροφορίες

•Ημερομηνία: Κυριακή 4 Μαρτίου 2018
•Ώρα Έναρξης: 10:00 πμ και 15:00 μμ
•Διάρκεια: 2 ώρες περίπου
•Κόστος: 10€/άτομο
•Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου)
•Σημείο Συνάντησης: Κεντρική Είσοδος Ακρόπολης (πλησίον χώρου στάθμευσης λεωφορείων της οδού Ροβέρτου Γκάλλι)
•Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης την ημέρα της ξενάγησης είναι δωρεάν. Παρόλ’αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ακρόπολης και να είναι στο σημείο συνάντησης με αυτό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της ξενάγησης, αφού χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο
•Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα: 

* Το έδαφος πάνω στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης παρουσιάζεται κατά τόπους λείο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο περπάτημα. Για αυτό το λόγο, συνιστάται έντονα η χρήση άνετων παπουτσιών περπατήματος και η αποφυγή ψηλών παπουτσιών (με τακούνι). 

** Η συγκεκριμένη Δράση δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των συνοδών τους.

*** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.