Εντυπωσιακά πλάνα: Η κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου από drone

Εντυπωσιακά πλάνα: Η κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου από drone

Eντυπωσιακά εναέρια πλάνα από drone δείχνoυν την ζημιά στον Ισθμό της Κορίνθου από τις κατολισθήσεις.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως η συνεχής βροχόπτωση στην περιοχή της Κορίνθου προκάλεσαν κατολίσθηση στον Ισθμό.
Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει για 15 ημέρες και να απαγορευθεί η διέλευση των πλοίων. 
Συμφωνα με την ανακοίνωση της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγας "εξαιτίας των ραγδαίων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σημειώθηκε αποκόλληση χωμάτινων όγκων από τα πρανή της διώρυγας στην πλευρά της Στερεάς Ελλάδος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της Διώρυγας. Το προσωπικό της Διώρυγας αντελήφθη αμέσως το φαινόμενο και διέκοψε την κυκλοφορία των πλοίων".
Τα συνεργεία μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, προχωρούν ήδη σε αποτίμηση του μεγέθους του προβλήματος με βάση την ογκομέτρηση των χωμάτινων όγκων που μετακινήθηκαν, ενώ παράλληλα γίνεται και η απαραίτητη προετοιμασία για τις εργασίες αποκατάστασης.
Τέλος, η εταιρεία θα ενημερώσει το κοινό για τον ακριβή προβλεπόμενο χρόνο αποκατάστασης της λειτουργίας της διώρυγας με νεότερη ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η αυτοψία.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.