MEMORIAM: Lyric video για το τραγούδι “Bleed the same"

Επίσημο lyric video κυκλοφόρησαν οι MEMORIAM για το τραγούδι “Bleed the same”. Το τραγούδι προέρχεται από τον επερχόμενο δίσκο, νέο δίσκο, της μπάντας που θα ονομάζεται “The silent sigil” και θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast. 
"The Silent Vigil" track listing:
01. Soulless Parasite
02. Nothing Remains
03. From the Flames
04. The Silent Vigil
05. Bleed The Same
06. As Bridges Burn
07. The New Dark Ages
08. No Known Grave
09. Weaponised Fear

Share on Google Plus


This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που μοιράζεστε την άποψη σας!