Το περιπετειώδες Peugeot Rifter 4×4 Concept

Το περιπετειώδες Peugeot Rifter 4×4 Concept

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου Rifter, η Peugeot δίνει και μια διαφορετική, πιο περιπετειώδη μορφή του μικρομεσαίου της MPV.
Το Rifter 4×4 Concept θα συνοδεύει τις απλές πολιτικές εκδόσεις του Rifter στην προσεχή Έκθεση της Γενεύης. Το όνομα και πολύ περισσότερο η εικόνα του δίνουν ένα σαφή προσδιορισμό της ταυτότητας και του χαρακτήρα του.


Πρόκειται για ένα εκτός δρόμου όχημα με αρκετές μάλιστα δυνατότητες χάρη στο αυξημένο κατά σχεδόν επτά εκατοστά ύψος αλλά και τα κατάλληλα χωμάτινα ελαστικά της BF Goodrich.
Ο ειδικός του χαρακτήρας τονίζεται επίσης από την ενσωματωμένη τέντα στην οροφή, τα πολλά φωτιστικά σώματα και το mountain bike που φιλοξενείται στο πίσω μέρος. Στο αντίστοιχο ύφος του πολυχρηστικού και περιπετειώδους χαρακτήρα είναι τόσο ο εξωτερικός χρωματισμός σε γκρι απόχρωση όσο και ο εσωτερικός διάκοσμος που περιλαμβάνει μέχρι και λεπτομέρειες από νεοπρένιο.
Το Rifter 4×4 Concept θα κινείται από έναν πετρελαιοκινητήρα 1.5 λίτρων 130 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.