VISION OF ATLANTIS: Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι “The deep & the dark” από το νέο τους δίσκο

To ομότιτλο τραγούδι “The deep & the dark” από το νέο δίσκο των VISION OF ATLANTIS μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου μέσω της Napalm Records.

"The Deep & The Dark" track listing:
01. The Deep & The Dark
02. Return To Lemuria
03. Ritual Night
04. The Silent Mutiny
05. Book Of Nature
06. The Last Home
07. The Grand Illusion
08. Dead Reckoning
09. Words Of War
10. Prayer To The Lost
Share on Google Plus


This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που μοιράζεστε την άποψη σας!