Πανσέληνος 31/3/2018 στον άξονα Κριού-Ζυγού


full

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 31 Μαρτίου στις 15:36. Ολοκληρώνεται στην 11η μοίρα (10ο44΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Ζυγό-Ήλιος στον Κριό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω. 


panselinos-31-3-2018-astropedia.grΣε επηρεάζει; 

Από την Πανσέληνο του Μαρτίου επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 31/12-4/1, από 30/3-3/4, από 30/6-5/7, από 2-6/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 9η μέχρι την 13η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Επηρεάζονται οι γεννημένοι 10/3 και 12/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 19η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. 

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 17 Μαρτίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 16 Απριλίου. 

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 
  • αντιπαράθεση της ιδανικής με την πραγματική δράση
  • η αναγκαιότητα του άλλου
  • η ανάγκη της ύπαρξης νοήματος
  • νέο νόημα σε παλιές έννοιες
  • η ανάγκη για πρόοδο οδηγεί σε επανεκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης
  • βοήθεια στους άλλους ώστε να δουν το φως
  • η αρχή της κατανόησης του εαυτού Η γεύση των επόμενων ημερών 

Μια Πανσέληνος στον άξονα του έρωτα και του πολέμου σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Αυτή την περίοδο φωτίζονται οι ανάγκες μας και μέσα από το φίλτρο της ισορροπίας της αρμονίας και της συνεννόησης προσπαθούμε να κινηθούμε στις σχέσεις μας, στις συνεργασίες μας και στις υποθέσεις μας. Όμως αυτό δεν είναι εύκολο! 

Ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει τα πράγματα καθώς είναι καμένος από τον Ήλιο και οδηγεί το εγωιστικό μας κομμάτι να μην μπορεί να συνεργαστεί πλήρως με την απέναντι πλευρά και θολώνει αρκετά την κρίση μας, ενώ παράλληλα λάδι στην φωτιά ρίχνουν ο Άρης και ο Κρόνος που τετραγωνίζουν την Πανσέληνο, φέρνοντας εμπόδια και δυσκολίες. Είναι αναγκαίο λοιπόν να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις και να δούμε τις συγκρούσεις ή την έλλειψη ικανοποίησης σαν την ευκαιρία για να αλλάξουμε στάση και να ενεργοποιήσουμε κρυμμένους μηχανισμούς για μια ουσιαστική και βαθιά μεταμόρφωση. 

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος; 

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Παρορμητικός σταυρός 
(Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) 

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τους γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να δράσεις ή φέρνει γεγονότα που σε οδηγούν αναγκαστικά σε δράση. Οι Κριοί αντιμετωπίζετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και μπορείτε αυτή την περίοδο να υπερβείτε τον εαυτό σας και να δράσετε εποικοδομητικά, αρκεί να μην ξεφύγετε και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά και εν βρασμώ. Οι Καρκίνοι κρίνεστε σε θέματα καριέρας ή οικογενειακά ζητήματα και θα χρειαστεί να μην ενδώσετε σε αντιδράσεις και εντάσεις που προέρχονται από συνεργάτες ή σύντροφο. Οι Ζυγοί μπορείτε να διασαφηνίσετε καλύτερα και σε βάθος τις ανάγκες σας αυτή την περίοδο και οι Αιγόκεροι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μεγάλη δύναμη που σας δίνει η σύνοδος Άρης-Κρόνου στο ζώδιό σας για να υπερβείτε τα εμπόδια με αντοχή και αποφασιστικότητα. Σταθερός σταυρός 
(Ταύρος-Λέων-Σκορπιός-Υδροχόος) 

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τους κατιόντες οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δεν φέρνει σημαντικά αποτελέσματα. Δημιουργεί όμως ένα μεταβλητό περιβάλλον, παρατηρείς παρεκκλίσεις, ανατροπές και μετασχηματισμούς και αυτό σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί βλέπετε την καθημερινότητά σας να αλλάζει και δεν μπορείτε να σταθεροποιήσετε το πρόγραμμά σας, κάτι που σας μπερδεύει ή που σας εκνευρίζει, ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι διανύετε ένα διάστημα που προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να φιλοσοφήσετε την ζωή και να μάθετε πράγματα ή να κατανοήσετε καλύτερα τις καταστάσεις και τον εαυτό σας. Μεταβλητός σταυρός 
(Δίδυμος-Παρθένος-Τοξότης-Ιχθύες) 

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τους διάδοχους οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δημιουργεί συνθήκες που σε καλούν να σταθεροποιήσεις και να παγιώσεις τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο ή να εμπεδώσεις καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν. Δίδυμοι και Τοξότες μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δημιουργούν πρόβλημα εδώ και κάποιο διάστημα και έστω και παρορμητικά, μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που έχετε ανάγκη. Παρθένοι και Ιχθύες κινείστε γύρω από οικονομικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης και έχετε την δύναμη και την υποστήριξη από φίλους

http://www.astroboro.gr/

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.