Ήλιος στους Ιχθύς σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία στον Σκορπιό

dias_31

Από τις 10 ως τις 15 Μαρτίου, ο Ήλιος στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Σκορπιό, μια ευνοϊκή όψη για Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 20η ως την 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πρόκειται για ημέρες που ακτινοβολείς αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση στο περιβάλλον σου, και η όψη αυτή σε βοηθά να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Φουντώνει μέσα σου η φλόγα της δημιουργικότητας, πρόσεξε όμως με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που τελικά κάνει τη θεωρία να μένει στη θεωρία και να μην γίνεται πράξη. 

Αυτή η όψη πραγματοποιείται σε ζώδια του Νερού, δείχνοντας πως το κλειδί αυτών των ημερών είναι το συναίσθημα και η ψυχική σύνδεση. Τώρα οι άλλοι στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας, ενώ εμείς εμπιστευόμαστε περισσότερο τις σχέσεις που έχουν αποδείξει την αντοχή τους, αποκομίζοντας αυτές τις μέρες σημαντικά οφέλη. Έτσι λοιπόν, εκτιμάς καλύτερα τα μαθήματα που παίρνεις, ενώ καταφέρνεις παρά τρίχα να γλιτώσεις από τις δυσκολίες. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να επαναπαυθείς και να τα περιμένεις όλα από τους άλλους. 

Το σίγουρο είναι πως η τύχη είναι με το μέρος σου και οι συνθήκες σου λύνουν τα χέρια. Παράλληλα, εμφανίζεται μια ευκαιρία κι αν συνυπολογίσεις πως ο πλανήτης της Τύχης είναι ανάδρομος, ίσως πρόκειται για μια ευκαιρία που περίμενες να έρθει πολύ νωρίτερα.Δες τον Γενέθλιο Χάρτη σου για το πως σε επηρεάζει αυτή η όψη 

AstroBoro.gr  875 876 8765


About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.