Άρης στον Τοξότη σε τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό


aris-toxoti

Από την 5 ως τις 15 Μαρτίου, ο Άρης στο ενθουσιώδες και φλογερό ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον πύρινο Κριό, μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 23η ως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων


Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα έχει ενέργεια, δράση, ενθουσιασμό και έξαψη. Μπορούμε να αναλάβουμε δύσκολες εργασίες και υποθέσεις, ειδικά οτιδήποτε φοβόμασταν και αναβάλαμε τον τελευταίο καιρό και με την δυναμικότητά μας, την πρωτοβουλία μας και την κινητοποίηση μας να προχωρήσουμε αυτά τα θέματα. Ίσως δεν καταφέρουμε να τα ολοκληρώσουμε πλήρως, αλλά σίγουρα θα έχουμε κάνει μια καλή και γερή αρχή. 

Είσαι λοιπόν πιο φλογερός τώρα, ενώ μπορείς να απολαμβάνεις την ελευθερία σου και την ανεξαρτησία σου. Μπορεί επίσης να πειραματιστείς για να πετύχεις τους στόχους σου και σέβεσαι τον ελεύθερο και πρωτότυπο τρόπο ζωής των άλλων. Αν ασχολείσαι με ομαδική εργασία ή το διαδίκτυο και τη μοντέρνα τεχνολογία θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα και έρχεσαι σε επαφή με ομάδες και ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο. 

Επίσης, όταν παρουσιάζονται δύσκολες συνθήκες στη ζωή σου, αυτούς τους δύο μήνες τις αντιμετωπίζεις με έναν καινοτόμο τρόπο. Πρόκειται για μια όψη που σίγουρα είναι διεγερτική σε πολλά επίπεδα και θέλουμε να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή μέσα από πειραματισμό, καινούργια πράγματα. Η κατάλληλη περίοδος για να αναζωπυρώσουμε το ενδιαφέρον σε μια σχέση που έχει κάπως βαλτώσει. 

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει να θελήσουμε να αποστασιοποιηθούμε από την σχέση μας, ειδικότερα όταν η σχέση που έχουμε μας περιορίζει, μας στερεί ελευθερίες και δεν μας αφήνει να εκφραστούμε πλήρως και αληθινά. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας που καταπιέζεται και δεν μπορούμε να νοιώσουμε την επιτυχία ή την χαρά. Εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας και δεν ξεχνάμε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.