Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας: Aυτές είναι οι επαναστάτριες του ζωδιακού


Τα δυναμικά κορίτσια που το αίμα τους βράζει, που αγαπούν την ανεξαρτησία, την ισότητα, την ελευθερία και που αν ζούσαν στην εποχή που διαδήλωσαν οι σουφραζέτες θα διεκδικούσαν ψωμί και τριαντάφυλλα. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, οι παρακάτω είναι λίγο παραπάνω αγωνίστριες από τις υπόλοιπες:

Toξότης: Αυτή δεν είναι μόνο επαναστάτρια,είναι και…οπλισμένη. Με τα βέλη στη φαρέτρα της ξέρει να διεκδικεί αυτά που δικαιούται και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό που της αξίζει.

Λέων: Γεννημένη αρχηγός θα κερδίσει αυτά που θέλει μέχρι θανάτου και θα υπερασπιστεί τον εαυτό της και τα δικαιώματά της μέχρι τελικής πτώσεως. Δε θα κάνει πίσω ποτέ και δε θα δεχθεί προσβολή από κανέναν.

Ζυγός: Μετρημένη και αυστηρή θα πάρει αυτό που πρέπει και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να την αδικήσει. Όπως είναι η ίδια δίκαιη έτσι θέλει να της συμπεριφέρονται και οι άλλοι. Πολεμάει την αδικία και θέλει πάντα να απονέμεται δικαιοσύνη.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.