XFM Radio - Let the music Rocks

Heartplus.gr - Για Ελληνικές Επιτυχίες

ShowBiz Radio - Οι καλύτερες Dance επιτυχίες

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

MYLES KENNEDY: Ακούστε το νέο τραγούδι “Love can only heal”

Ο Myles Kennedy κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται “Love can only heal” και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το τραγούδι προέρχεται από το ντεμπούτο του “Year of the tiger” που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου μέσω της Napalm Records.
"Year Of The Tiger" track listing:
01. Year Of The Tiger
02. The Great Beyond
03. Blind Faith
04. Devil On The Wall
05. Ghost of Shangri La
06. Turning Stones
07. Haunted By Design
08. Mother
09. Nothing But A Name
10. Love Can Only Heal
11. Songbird
12. One Fine Day