Οι String Demons στο Half Note Jazz Club

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι String Demons στο Half Note Jazz Club

Μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου «Rise of Strings» από την Minos Emi και την εκρηκτική συνάντησή τους με τον Μίλτο Πασχαλίδη, οι String Demons κατεβαίνουν στο παραμυθένιο Half Note!

Τι θα συμβεί αν η Lady Gaga πάει σε ένα ελληνικό πανηγύρι; Αν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι πατήσει τα «χωράφια» της heavy metal; Εάν ο Beethoven συναντηθεί με ένα «Metal Zeibekiko»;
Και το παραμύθι αρχίζει …. Μια φορά και έναν καιρό ήταν δύο αδέλφια που έπαιζαν βιολί και βιολοντσέλο και τους λέγανε δαίμονες των εγχόρδων…
Με έγχορδα, ηλεκτρισμό, τρέλα, ατμόσφαιρα, διάθεση θεατράλε, ορχηστρικά, παιχνίδια, λυρισμό, τραγούδια, καινούργιο υλικό (από το Rise of Strings) και εκπλήξεις, το Stringdemoνικό παραμύθι συνεχίζεται…!
Η κλασσική, η heavy metal, η rock, η παραδοσιακή, η εκκλησιαστική, η pop, η λαϊκή μουσική συναντούν τις μουσικές των String Demons…το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, ζωντανά στη σκηνή του Half Note!

Special Guests

8 Μαρτίου : O «πατέρας» της κιθάρας Βαγγέλης Μπουντούνης
15 Μαρτίου : Αρετή ΚετιμέΤαυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 08/03/2018 
                      15/03/2018

Ώρα έναρξης: 21.30

Τοποθεσία: Half Note, Τριβωνιανού 17, Μετς

Eισιτήρια: 10 ευρώ (μπαρ) – 15 ευρώ (τραπέζι)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: www.halfnote.gr

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.