Σπορτίφ έκδοση για το θηριώδες VW Atlas

Σπορτίφ έκδοση για το θηριώδες VW Atlas

Το μεγάλο SUV της VW θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης σε μια έκδοση με πιο δυναμικό χαρακτήρα και 5 αντί για 7 θέσεις.

Η VW έχει ήδη κατοχυρώσει τα ονόματα Atlaw Allsport και Cross Sport, οπότε η νέα έκδοση πιθανότατα θα φέρει κάποιο από αυτά. Το Atlas αποτελεί ένα πολύ ισχυρό χαρτί για την VW στην αγορά των ΗΠΑ και η επέκταση της γκάμας τους θεωρείται μια πολλά υποσχόμενη κίνηση.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση είναι εξαιρετικά περιορισμένες όμως θεωρείται πιθανό η σχεδιαστική προσέγγιση να έχει στοιχεία ενός coupe ειδικά σε ότι αφορά το τελείωμα της ουράς. Επίσης ο δυναμισμός θα τονίζεται ακόμα περισσότερο και από την πιο επιθετική μάσκα σε σχέση με το 7θέσιο Atlas που κυκλοφορεί σήμερα.

Η VW αναφέρει πως η επένδυση για την νέα έκδοση του Atlas φθάνει τα 340 εκατομμύρια δολάρια τα οποία και προστίθενται στα 900 εκατομμύρια που έχουν διατεθεί για την αναβάθμιση του εργοστασίου Chattanooga στο Τεννεσί, στο οποίο παράγεται το Atlas.

2018-volkswagen-atlas-gear-patrol-1765456765harpi640

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.