Με 400 άλογα το επόμενο Ford Focus RS

Με 400 άλογα το επόμενο Ford Focus RS

Ακόμη μεγαλύτερη από την σημερινή ισχύ θα παράγει η επόμενη γενιά του Focus RS, που αναμένεται να βρίσκεται κοντά μας σε δύο περίπου χρόνια φτάνοντας αισίως τους 400 ίππους και αξιοποιώντας παράλληλα την υβριδική τεχνολογία.

Τη 4η γενιά του Focus αναμένεται να την δούμε σήμερα στην διαδικτυακή παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει η Ford για το νέο της hetchback. Ωστόσο, σύμφωνα με το Autocar πληροφορίες υπάρχουν και για το επόμενο Focus RS. Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της Ford αναμένεται να διατηρήσει τον υπάρχον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,3 λίτρων, σε ένα νέο υβριδικό “σχήμα” ήπιας μορφής για μια συνδυαστική απόδοση που θα ανέρχεται στους 400 ίππους με την προσθήκη δύο ηλεκτροκινητήρων.

Ιδιαίτερα υψηλό αναμένεται και το νούμερο της ροπής που σχεδόν θα αγγίζει τα 59 κιλά με τις επιδόσεις να παρουσιάζονται αναβαθμισμένες χάρη και στην συνολική μείωση του βάρους της νέας γενιάς Focus, παρά το γεγονός ότι οι διαστάσεις θα είναι ελαφρώς αυξημένες.

Στα έξτρα για το Focus RS αναμένεται να προστεθεί και ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη ζήτηση για κάτι τέτοιο τόσο από την κινέζικη αγορά όσο και από εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Καλύτερες επιδόσεις και υψηλότερη συνολική απόδοση για το επόμενο 4κίνητο Focus RS λοιπόν αλλά και ανάλογα υψηλότερη τιμή σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά. Το πόσο θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.