Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Μαξίμου κατά ΜΜΕ: «Θάψατε την επίσκεψη Γιούνκερ - Περαστικά!»

maxim

Επίθεση στα μέσα ενημέρωσης εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου κατακρίνεται η στάση τους έναντι των δηλώσεων Γιούνκερ. Σύμφωνα με την άποψη του Μεγάρου Μαξίμου, η επίσκεψη Γιούνκερ στην Αθήνα και οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν «θάφτηκαν» ηθελημένα από τα μέσα ενημέρωσης.

Γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας. Τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δε πιάνει τους στόχους, θα φέρει κοφτές, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους. 

Και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο. 

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση...».