XFM Radio - Let the music Rocks

Heartplus.gr - Για Ελληνικές Επιτυχίες

ShowBiz Radio - Οι καλύτερες Dance επιτυχίες

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Όταν το business, γίνεται deluxe!

asus_zenbook3_deluxe
Η απάντηση (τελικά), είναι πως δεν είναι και τόσο απλό… Αρκετοί είχαν προσπαθήσει (κάπως αδέξια είναι η αλήθεια) και είχαν αποτύχει στο παρελθόν, αλλά η Asus βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει με απαράμιλλο τρόπο τους δύο κόσμους τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τη σειρά ZenBook που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για business ή consumer χρήση, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ παράλληλα, τα αντίστοιχα μοντέλα είναι ταχύτατα, εξαιρετικά ποιοτικά και ανθεκτικά, αλλά και πανέμορφα.

Μάλιστα, για τους πιο δύσπιστους εξ ημών, η Asus έκανε ακόμη ένα βήμα, διαλύοντας οποιαδήποτε ανησυχία ή δεύτερη σκέψη μπορεί να δημιουργηθεί. Ανακοίνωσε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τίτλο «MoneyBackGuarantee», κατά το οποίο ενδυναμώνει τα πανέμορφα ZenBook με μία μοναδική υπηρεσία: Εάν έως και τρεις μήνες μετά την αγορά ενός ZenBook (και εφόσον αυτό έχει εγγραφεί στο http://www.asusplus.gr/gr/money-back), δεν είστε ικανοποιημένοι από το νέο σας απόκτημα, μπορείτε απλά να το επιστρέψετε, και λάβετε πίσω τα χρήματά σας! Τόσο απλά…

What’s the catch?
No catch, όπως θα έλεγαν και στο… χωριό μου! Δεν υπάρχει «κόλπο», δεν υπάρχουν περίεργα «ψιλά γράμματα», δεν υπάρχει κάποια δέσμευση ή κάποιο penalty. Έχεις 90 μέρες για να δοκιμάσεις εάν σου αρέσει ή όχι το νέο σου ZenBook (μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες θα πρέπει να το έχεις κάνει register), και αυτό είναι όλο!
Γιατί όμως να κάνει κάτι τέτοιο η Asus;Η απάντηση είναι απλή: 
- Πρώτον, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ισχυρό (και πειστικό) μήνυμα marketing. Ποιος άλλος δίνει μία τέτοια δυνατότητα;
- Δεύτερον, είναι η πιο ισχυρή απόδειξη ότι η εταιρεία όχι μόνο πιστεύει στην ποιότητα και στη λειτουργικότητα των προϊόντων της, αλλά ταυτόχρονα, είναι βέβαιη ότι θα την λατρέψετε και εσείς (εμείς)!

Και ξέρετε κάτι; Δεν έχει άδικο!
Σημειώνουμε μόνο ότι η ενέργεια τρέχει μέχρι το τέλος του Ιουνίου. 

Η ώρα του Deluxe
Και όταν λέω «δεν έχει άδικο», αναφέρομαι στο νέο ZenBook 3 Deluxe.
Κατ’ αρχήν, πρόκειται για ένα πραγματικό κόσμημα. Ακόμα και ο χαρακτηρισμός «laptop”, το αδικεί. Από την πρώτη ματιά, διακρίνει κανείς την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με ενιαίο μεταλλικό σώμα (unibody), το οποίο εξασφαλίζει σταθερότητα, ακαμψία και εξαιρετικό φινίρισμα.
Από το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και το χρώμα, μέχρι την απίστευτη οθόνη του, το ZenBook 3 Deluxe, απλά σε μαγεύει. Ίσως γιατί διαθέτει τις δυνατότητες ενός laptop των 14 ιντσών, σε σώμα των 13. Ίσως γιατί το πάχος του είναι μικρότερο από 13 χιλιοστά(!). Ίσως γιατί μόλις και μετά βίας ζυγίζει 1,1 κιλά!

Όλα αυτά όμως, όσο εντυπωσιακά κ’ αν ακούγονται, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, όταν αρχίσεις να δουλεύεις μαζί του. Για παράδειγμα, το πληκτρολόγιο είναι άψογο, με εξαιρετική αίσθηση και διαδρομή στα πλήκτρα, ενώ η αυτονομία του (12 ώρες) σού επιτρέπει να ξεχάσεις τον φορτιστή και να ελαφρύνεις την τσάντα σου!
Ακόμα και αν χρειαστείς ενέργεια, με μόλις 49 λεπτά φόρτισης, έχεις στη διάθεσή σου το 60% της μπαταρίας!
Όσο για την ίδια την εργασία, απλά… πετάει. Corei7 στα 3,5GHz και δίσκοι PCIe με ταχύτητες 3x αυτής των SATA3, δημιουργούν ένα «αέρινο» σύνολο που δεν «λαγκάρει» πουθενά και «σηκώνει» τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά, αυτό που με απελευθερώνει, είναι οι 2 θύρες USB-Cοι οποίες όμως δεν είναι «απλές» USB-C, αλλά Thunderbolt 3! Αυτό σημαίνει ταχύτητα μεγαλύτερη κατά 8 φορές σε σχέση με τις USB 3.0, αφού το πρότυπο Thunderbolt 3 φτάνει τα 40Gbps (2xαυτή του Thunderbolt 2).
Θα μου πείτε… πως σας «ζάλισα» με ένα σωρό ακρωνύμια, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το bandwidth (40Gbps) είναι απλά… ατελείωτο! Είναι τόσο μεγάλο που δεν θα μπορέσετε να το «γεμίσετε» ακόμη και αν αποφασίσετε να συνδέσετε 2 (όχι ένα!) εξωτερικά monitors, το καθένα με ανάλυση 4K! 
Είπαμε, το business είναι πλέον Deluxe…