Άτοκα τα Citroen C3 και C3 Aircross

Άτοκα τα Citroen C3 και C3 Aircross

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή των C3 και C3 Aircross να τα αποκτήσει με χρηματοδότηση που περιλαμβάνει μηδενικό επιτόκιο.

Ειδικότερα, το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα μοντέλα της μάρκας προϋποθέτει προκαταβολή 35% και αποπληρωμή σε 36 μήνες, χωρίς την επιβάρυνση του επιτοκίου.

Με το πρόγραμμα αυτό το ποσόν της μηνιαίας δόσης, πάντα με προκαταβολή 35%, ορίζεται μόνο από τα 217,77 ευρώ για το Citroen C3, ενώ για το C3 Aircross από τα 278,81 ευρώ. Παράλληλα με αυτό το πρόγραμμα, συνεχίζει να ισχύει και η 5ετής εγγύηση για τα μοντέλα της Citroen.

Εκτός τώρα από το παραπάνω συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η Citroen δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του νέου C3 iTouch σε άκρως προνομιακή τιμή για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Η έκδοση αυτή του γαλλικού μικρού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav: Σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές, Κάμερα οπισθοπορείας και Αισθητήρες παρκαρίσματος.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.