Ακόμα πιο δυνατό το Mazda MX-5


Ακόμα πιο δυνατό το Mazda MX-5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το Mazda MX-5 του 2019 θα έχει ακόμα πιο δυνατό κινητήρα 184 ίππων.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Road and Track σε εσωτερική αλληλογραφία της Mazda που είχε διαρρεύσει και σε forum αναφέρεται πως το MX-5 του 2019 θα έχει αναβαθμισμένο δίλιτρο κινητήρα με υψηλότερο όριο στροφών και βέβαια μεγαλύτερη ισχύ.


Μεταξύ άλλων, ο κινητήρας αναμένεται να έχει ελαφρύτερα έμβολα, νέο βολάν και διαφορετική εισαγωγή και πιο ελεύθερη εξάτμιση. Χάρη στα παραπάνω η ισχύς αναφέρεται πως θα φθάνει στους 184 ίππους και η ροπή τα 20,8 kg. Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους 160 ίππους της δίλιτρης έκδοσης που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται επιπλέον πως το MX-5 του 2019 θα έχει και αρκετές βελτιώσεις σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα θα διαθέτει σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης, θα υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας και τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι ενώ θα καταργηθεί το παλαιωμένο πλέον CD player από το σύστημα infotainment.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.