Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Το Πλαίσιο υποδέχεται τις νέες τηλεοράσεις QLED της Samsung

plais1

Το Πλαίσιο υποδέχεται τις νέες τηλεοράσεις Samsung QLED του 2018 και γιορτάζει τη νέα εποχή τηλεόρασης χωρίς όρια! Με το γράμμα Q η Samsung κάνει τη διαφορά, αφού η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό QStyle που την κάνει όμορφη από κάθε γωνία ακόμα και όταν είναι κλειστή με το Ambientmode, την τεχνολογία QPicture που βασίζεται στο QuantumDot για κρυστάλλινη εικόνα με βάθος και HDR10+ για ασύγκριτη αντίθεση με απίστευτο ρεαλισμό και λεπτομέρεια και τέλος το QSmart το έξυπνο hub που αναγνωρίζει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές με το όνομά τους για τη διαχείρισή τους απευθείας από την τηλεόραση με ένα μόνο χειριστήριο!


Για το λόγο αυτό στα καταστήματα Πλαίσιο @the ΜallAthens, Αλίμου και Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης promoters της εταιρείας ενημέρωναν για τις νέες τεχνολογίες. Ειδικότερα, στο κατάστημα Πλαίσιο @theMallAthens την Παρασκευή 20/04 και το Σάββατο 21/04πραγματοποιήθηκε ειδική παρουσίαση της νέας σειράς των QLEDTVsτου 2018 από τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος έπαιξε με τον κόσμο και μοίρασε δώρα σε όσους βρίσκονταν εκεί. 
Η τεχνολογία QLED της Samsung ήρθε για να μείνει, οπότε για ένα ακόμα διήμερο, Παρασκευή 27/04 και Σάββατο 28/04, promoters της εταιρείας θα βρίσκονται και πάλι στα καταστήματα Αλίμου, Πλαίσιο @theMallAthens και Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν, να δουν και να γνωρίσουν τις νέες SamsungQLEDTVsαπό κοντά. 

plais2

plais3
plais4
plais5
plais6