Νέα έκδοση diesel και μικρές αλλαγές για το Range Rover Velar

Νέα έκδοση diesel και μικρές αλλαγές για το Range Rover Velar

Η γκάμα του Range Rover Velar εμπλουτίζεται με τη νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση D275, καθώς το μοντέλο υπόκεινται σε μικρές αλλαγές με στόχο την αναβάθμιση του προφίλ του.

Παρά τις ανησυχίες σχετικά με το μέλλον των πετρελαιοκινητήρων, η απήχηση τους στην κατηγορία των μεγάλων, πολυτελών SUV είναι ακόμα μεγάλη. Γι’αυτό το λόγο η Range Rover προχώρησε στην προσθήκη μιας ακόμα πετρελαιοκίνητης έκδοσης του Velar για να καλύψει το κενό ανάμεσα στις 2.0 D240 και 3.0 D300. Η νέα D275 θα χρησιμοποιεί τον μεγάλο 3λιτρο V6 κινητήρα με απόδοση 275 ίππων και 63,7 kg ροπής.


Παράλληλα με αυτή την κίνηση η εταιρία διευρύνει τη λίστα του extra εξοπλισμού που μπορεί να συνοδεύει το Velar προσθέτοντας μεταξύ άλλων την δυνατότητα επιλογής περισσότερων χρωματικών συνδυασμών και υλικών για το εσωτερικό καθώς και των συστημάτων Adaptive Cruise Control με Steering Assist και Emergency Braking υψηλών ταχυτήτων. Επίσης η αερανάρτηση που ήταν διαθέσιμη μόνο για τις εκδόσεις V6 πλέον προσφέρεται και στην τετρακύλινδρη D240. Τέλος οι βενζινοκίνητες εκδόσεις P250 και P300 αποκτούν μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 82 λίτρων από τα 63 που ήταν μέχρι τώρα.

About xfm.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.