XFM Radio - Let the music Rocks

HeartPlus Radio - Κάνει την καρδιά να χτυπά

ShowBiz Radio - The hits you love

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Δύο ολοκαίνουργια τραγούδια από τους Cure

Δύο ολοκαίνουργια τραγούδια από τους Cure (videos)

Το φετινό Meltdown festival υπό την επιμέλεια του Robert Smith έκλεισε με την εμφάνιση των Cure στο Royal Festival Hall.

Η ιστορική μπάντα έκλεισε το event με δυο sets.

Στο πρώτο, υπό την ονομασία "From There Τo Here", οι Cure έπαιξαν ένα κομμάτι από τα 13 στούντιο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, με χρονολογική σειρά, ολοκληρώνοντας με το ακυκλοφόρητο "It Can Never Be Τhe Same".

Ακολούθως ξεκίνησαν το δεύτερο set, "From Here to There", με ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι υπό τον τίτλο "Step Into Τhe Light" και με αντίστροφη χρονολογική σειρά κατέληξαν στο "Boys Don’t Cry".

Δείτε εδώ το "It Can Never Be Τhe Same" και εδώ το "Step Into Τhe Light".

Το setlist της εμφάνισης των Cure:

From There to Here

Three Imaginary Boys
At Night
Other Voices
A Strange Day
A Night Like This
Like Cockatoos
Pictures of You
Jupiter Crash
Us or Them
It’s Over
It Can Never Be the Same

From Here to There

Step Into the Light
The Hungry Ghost
The Last Day of Summer
From the Edge of the Deep Green Sea
If Only Tonight We Could Sleep
Shake Dog Shake
One Hundred Years
A Forest
Boys Don’t Cry