Παίζει τα ρέστα του για Γουίλιαν Αράο ο Ολυμπιακός

Παίζει τα ρέστα του για Γουίλιαν Αράο ο Ολυμπιακός

Εξ αρχής φαινόταν ότι η υπόθεση του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό δεν θα ήταν εύκολη, καθώς η Φλαμένγκο ήταν δεδομένο πως θα ζητούσε αρκετά χρήματα για τον παίκτη της. Πάντως, οι διαπρμαγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι Πειραιώτες πιέζουν για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αναμένονται νεότερα από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα για τον Βραζιλιάνο μέσο. Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας θεωρούν στους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες της «Φλα» τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται, αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως παίζεται ένα δυνατό «πόκερ» ανάμεσα στον ελληνικό και τον βραζιλιάνικο σύλλογο, ενώ από το Λιμάνι δεν διαρρέεται τίποτα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Γουίλιαν Αράο φαίνεται πως αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί εξαιρετικά τόσο ως «εξάρι» όσο και ως «οκτάρι».

Σχετικά με τη θέση των χαφ, επανέρχεται στην επικαιρότητα το όνομα του Σάνχιν Πρσιτς. Ο Βόσνιος μέσος είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και είχε φύγει από την Αθήνα, χωρίς να απαντήσει στην πρόταση των «ερυθρόλευκων», με αποτέλεσμα εκείνοι να... παγώσουν το ενδιαφέρον τους. Όμως, ξανά σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», τα δεδομένα έχουν αλλάξει θεαματικά και τώρα ο ποδοσφαιριστής είναι εκείνος που περιμένει την ελληνική ομάδα, καθώς δεν βρήκε τον προορισμό που εκείνος θεωρούσε ιδανικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσο για τον Ντάνιελ Ποντένσε, είχε βρεθεί ιδιαίτερα αρκετά κοντά στον Ολυμπιακό, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και η μετακίνησή του προς τον Πειραιά μοιάζει όλο και πιο μακρινό σενάριο.

0 Σχόλια