“Τότε έμαθε ο Τσίπρας για τους νεκρούς στο Μάτι” – “Τι θα γινόταν αν δεν κλείναμε για λίγο τη Μαραθώνος”

“Τότε έμαθε ο Τσίπρας για τους νεκρούς στο Μάτι” – “Τι θα γινόταν αν δεν κλείναμε για λίγο τη Μαραθώνος” | Newsit.gr

Απάντηση στις αιχμές της ΝΔ ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις κάμερες το βράδυ της 23ης Ιουλίου ήταν σκηνοθετημένη έδωσε, με σημαντική καθυστέρηση, είναι αλήθεια η κυβέρνηση.
Ο κ. Τσίπρας έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για ύπαρξη νεκρών, αφού έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο το βράδυ της μαύρης Δευτέρας (23.07.2018), υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο “Ραδιόφωνο 24/7”.

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε συγκεκριμένα: “Ο πρωθυπουργός όταν προσγειώθηκε δεν ήταν ενημερωμένος. Μετά παρακολουθήσατε την ενημέρωση στο σκέλος που ήταν ζωντανή η μετάδοση, όταν έφυγαν οι κάμερες, υπήρξε η πρώτη ενημέρωση του πρωθυπουργού για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός, υπήρχαν μαρτυρίες όσων επιχειρούσαν ότι ενδεχομένως υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους: “Μάλλον είδαμε απανθρακωμένους, ενδεχομένως υπάρχει πνιγμένος”. Είναι αυτό που κατά ένα τρόπο επιβεβαίωσε και ο κ. Μπαλτάκος από τα ΟΥΚ, στη δεύτερή του διευκρινιστική χθεσινή δήλωση. Ότι ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως δεδομένο στη συγκεκριμένη στιγμή”.

Ο Πάνος Σκουρλέτης διέψευσε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως είπε, έκλεισε για 15 – 20′ , τη στιγμή που πέρναγε η φωτιά.

“Εάν εκείνη την ώρα δεν έκλεινε, θα είχαμε καμένους συμπολίτες μας πάνω στη λεωφόρο. Μετά από εκείνη τη στιγμή δεν είναι αλήθεια ότι η λεωφόρος Μαραθώνος ήταν πάλι κλειστή”, τόνισε καταλήγοντας ο υπουργός Εσωτερικών.

Δείτε από το 20ο δευτερόλεπτο μέχρι και το 4:58′

0 Σχόλια