Η Khloe Kardashian δέχεται σκληρή κριτική από τις μαμάδες χωρίς να… φταίειΌτι θα φτάναμε στο σημείο να συμπονέσουμε κάποια εκ των Kardashians δεν το περιμέναμε, αλλά να που για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Διότι στην προκειμένη, η συμπαθής κατά τ’ άλλα Khloe, βρίσκεται στο στόχαστρο χωρίς ωστόσο να… φταίει και πολύ!

Που λέτε, η Khloe, η οποία έφερε στον κόσμο την κορούλα της True πριν περίπου τρεις μήνες, αποφάσισε να παραβρεθεί σε φιλανθρωπικό… αγώνα πόκερ! Πήρε λοιπόν και τις αδερφές Kendall και Kim και την μαμά τους Kris, φόρεσαν τα μαύρα και πήγαν να δώσουν το παρών.

Έλα όμως που οι μαμάδες του Twitter την… κατέκραξαν διότι τόλμησε να αποχωριστεί την True για να βγει… βόλτα! Τα πήρε στο κρανίο και η Khloe και έδωσε την απάντησή της, λέγοντας πως δε βγήκε για προσωπική ευχαρίστηση και ότι το έκανε επειδή ο λόγος ήταν φιλανθρωπκός. Επιπλέον, η μικρούλα της ήταν στο σπίτι με το μπαμπά της.H αλήθεια είναι ότι στην προκειμένη είμαστε με Khloe. Δεν έκανε δα και έγκλημα.

About xfmgr

Ο σταθμός μετέδωσε πρώτη φορά το πρόγραμμα του το 2006 από την συχνότητα 94,3 στην Αθήνα και επαναλειτούργησε μέσω web τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι σήμερα, ροκάρει δυνατά...

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου