Η κόρη του Trump ξεσάλωσε στη συναυλία του Ρέμου – Οι βουτιές στη Μύκονο και η φιλία με τη Lohan!

Η κόρη του Trump ξεσάλωσε στη συναυλία του Ρέμου – Οι βουτιές στη Μύκονο και η φιλία με τη Lohan! Video | Newsit.gr

Tο καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με διεθνείς καλλιτέχνες στο Nammos της Μυκόνου έδωσε πριν από λίγα 24ωρα ο Αντώνης Ρέμος. Μαζί του είχε σε αυτή τη βραδιά τον καταξιωμένο Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab ενώ μέρος των εσόδων δόθηκαν στους πυρόπληκτους της Αττικής. Ο Έλληνας τραγουδιστής είχε ήδη κάνει γνωστό πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες και μαζί με τα 100.000 ευρώ που έδωσε η επιχείρηση συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό. Το ύψος του έφτασε τις 200.000 ευρώ ενώ πάνω στα τραπέζια υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή και οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που υπήρχε τυπωμένος σε καρτελάκια διανεμημένα σε όλα τα τραπέζια.

Ανάμεσα στους θαμώνες του μαγαζιού ήταν και η κορη του αμερικανού προέδρου Donald Trump, Tiffany. Η 24χρονη κόρη του Πλανητάρχη ξεσαλώνει όλες αυτές τις μέρες στο νησί των Ανέμων με την παρέα της. Σε αυτήν είναι και η Lindsay Lohan που έχει γίνει πια μόνιμη κάτοικος του κυκλαδίτικου προορισμού.

Ο κολλητός της Tiffany, Andrew μοιράστηκε στο isntagram του στιγμιότυπα από τα νυχτοπερπατήματα, τις βουτιές αλλά και τις βόλτες τους στο κοσμοπολίτικο νησί.




Η βραδιά στο Nammos σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στην κόρη του Trump αλλά και σε όσους την συνάντησαν από κοντά με την παρέα της.

Η Lindssay Lohan ανέβασε και μία φωτογραφία στον λογαριασμο της στο instagram αλλά στη συνέχεια την έσβησε. Είχε προλάβει ωστόσο να γίνει viral στα ξένα media και μάλιστα ο κολλητός της Tiffany, Andrew είχε σχολιάσει ότι ήταν μεγάλη η χαρά τους που συμμετείχαν στη βραδιά ενίσχυσης των πυρόπληκτων.


0 Σχόλια