Στη Σπαρτάκ Μόσχας στρέφει τώρα την προσοχή του ο ΠΑΟΚ


Έτοιμος για την επόμενη πρόκληση, αυτή τη φορά από τη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει μέχρι τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη.

Χωρίς φόβο αλλά πολύ πάθος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στη Βασιλεία. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει μία εντυπωσιακή πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Εκεί οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Σπαρτάκ Μόσχας, μία ομάδα που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μία σημαντική πρόκριση, με δύο νίκες, και έδειξε έτοιμος για τις επόμενες προκλήσεις που θα συναντήσει στην Ευρώπη. 

Επόμενη υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» σε μία εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Αυγούστου στην Τούμπα και μία εβδομάδα θα ταξιδέψουν στη Ρωσία, όπου στις 14 του μήνα ελπίζουν να έχουν περάσει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Το σημαντικό στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, καθώς ακόμα και αν αποκλειστεί από το Champions League, θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League, συνεχίζοντας το ταξίδι του μέχρι τον Δεκέμβριο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. 

Χθες, ωστόσο, φάνηκε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα παλέψει για το καλύτερο και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το να… κουνήσει σεντόνι, αυτό του Champions League. 

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παραμείνει και σήμερα στην Ελβετία, όπου θα πραγματοποιήσει μία προπόνηση (αποθεραπεία για όσους έπαιξαν χθες και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους) και θα επιστρέψουν στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. 

Μένει να φανεί και το μέγεθος του προβλήματος του Βιεϊρίνια, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στη Βασιλεία.

0 Σχόλια