Ατρόμητος - Ντινάμο Μπρεστ: Έτοιμοι για την πρόκριση οι Περιστεριώτες!

atromitos

Ο Ατρόμητος καλείται απόψε (20:15, Epsilon ΤV) να ανατρέψει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το εις βάρος του 4-3 της προηγούμενης εβδομάδας και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ντινάμο Μπρεστ. Οι Περιστεριώτες, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νταμίρ Κάναντι φαίνεται να έχει καταλήξει στην εντεκάδα που ελπίζει πως θα του φέρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Αυστριακός, αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει από την ομάδα του το πρόσωπο που είδε στη Λευκορωσία. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο σύστημα, καθώς αυτό που φαίνεται να κερδίζει είναι ένα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Θα ξεκινήσει με τον Μίρκοβιτς στο τέρμα και τα 3/4 της Λευκορωσίας στην άμυνα. Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης κρατούν τις θέσεις τους, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο πιο έμπειρος Κιβρακίδης, αντί του εξαιρετικού στο Μπρεστ Νάτσου. Αμυντικός χαφ θα είναι ο Μάντσον με τον Ούμπιδες και τον Σάκιτς εσωτερικά χαφ, ενώ στην κορυφή του ρόμβου σαν δεκάρι θα είναι ο Βασιλακάκης. Το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Κουλούρη και Μούγιακιτς.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η 18μελή αποστολή την οποία αποτελούν οι: Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μανούσος, Ενσικουλού και Βασιλακάκης. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως εκτός αποστολής έμειναν οι Γαρουφαλιάς και Μπρούνο, με τον πρώτο μάλιστα να αποτελεί και καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα...

Με στόχο δύο αποτελέσματα ήρθε στην Ελλάδα η Ντινάμο Μπρεστ. Οι Λευκορώσοι, μετά το 4-3 στο Μπρεστ, θέλουν θετικό αποτέλεσμα και στο Περιστέρι ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο τεχνικός της ομάδας, αντιμετωπίζει μόλις ένα πρόβλημα το οποίο προέκυψε την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός Κίκι δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την βίζα τους.

Αναλυτικά η 20μελή αποστολή: Γκουτόρ, Παβλιουτσένκο, Κάργας, Ντουάρτε, Βερετίλο, Βίτους, Ζαλέσκι, Φιλίποβιτς, Κρίβετς, Νεχάιτσικ, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Οσουτσούκβου, Σαντόφσκι, Σέντκο, Ούζεπτσουκ, Κχομπλένκο, Φαμεγιέ, Μαμπαόου, Φερέιρα

Να αναφέρουμε ότι μάλλον δε θα ακολουθήσει την αποστολή της Ντινάμο στην Αθήνα, ο πρόεδρος Ντιέγκο Μαραντόνα.

0 Σχόλια