Η κακή σχέση της Κim και της Kourtney Kardashian και ο απίστευτος καυγάς τους



Νομίζεις ότι επειδή βγαίνουν φωτογραφίες αγαπημένες και αποθεώνει η μία την άλλη, έτσι είναι και στην πραγματικότητα; Φυσικά και όχι κι αυτό αποδείχθηκε λίγες ώρες πριν με έναν τρομερό καυγά στην οικογένεια Kardashian.

Που λέτε, η Kim και η Kourtney σχεδόν μαλλιοτραβήχτηκαν όταν η πρώτη τα πήρε στο κρανίο και είπε στην αδερφή της ότι είναι η εμφάνισή της είναι εντελώς αδιάφορη, πάντα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αδερφές. Όπως ήταν φυσικό, η Kourt απάντησε, λέγοντας ότι τα λόγια της Kim την προσβάλουν και ότι έχει διαλέξει μία άλλη πορεία για τη ζωή της.

Αφορμή για τον καυγά ήταν μία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, με την Kim να λέει ότι η Kourtney μπορεί κάλλιστα να απουσιάσει μιας και είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε το ξεκατίνιασμα.

Φυσικά, οι φανς των αδερφών αντέδρασαν, με έναν να επιτίθεται στην Kim λέγοντάς της ότι η Kourtney είναι η καλύτερη και ότι θα πρέπει να χωνέψει το γεγονός ότι δεν είναι ματαιόδοξη σαν τις υπόλοιπες. Η Kim φυσικά αντέδρασε και κάπως έτσι έγινε ένας χαμούλης.

0 Σχόλια