Η κόρη του Paul Walker έχει μεγαλώσει και του μοιάζει πολύ

Η κόρη του Paul Walker έχει μεγαλώσει και του μοιάζει πολύ

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Paul Walker έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα παρέα με έναν φίλο του και οδηγό τον Roger Rodas. Ο Paul ήταν τότε 40 ετών και ήταν μία από τις πιο σοκαριστικές ειδήσεις του Hollywood εκείνης της χρονιάς. Πώς να συνειδητοποιήσεις άλλωστε πως αυτός ο ηθοποιός δεν βρίσκεται πια εν ζωή; Την χρονιά που πέθανε ο Paul δούλευε για τρεις παραγωγές, οι οποίες κυκλοφόρησαν μετά θάνατον. Το Hours (2013), το Brick Mansions (2014) και το Furious 7 (2015).

Το soundtrack του Furius μάλιστα με τους Wiz Khalifa και τον Charlie Puth (See you again), γράφτηκε στη μνήμη του Paul Walker. Ο ηθοποιός τότε, έφυγε αφήνοντας πίσω του μία κόρη την 15χρονη τότε Meadow Rain, η οποία είχε πάρα πολύ καλή σχέση με τον μπαμπά της. Και μπορεί ποια να μην έχουμε Paul Walker, έχουμε όμως την 20χρονη Meadow Rain, η οποία έχει μεγαλώσει πάρα πολύ πια και μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον μπαμπά της.

Μπορεί η μαμά της Meadow να μη ζούσε μαζί με τον Paul, όμως το εμπιστευόταν στο έπακρον σε ότι είχε να κάνει με την ανατροφή της κόρης τους. Γεννημένη το 1998 η Meadow Rain είναι πολύ γνωστή στους κύκλους των fans του Fast and Furious, αφού ο Paul την ανέφερε πάντα σε κάθε συνέντευξή του. Η 20χρονη κόρη του μάλιστα έχει ιδρύσει και το Paul Walker Foundation, το οποίο ασχολείται ως επί των πλείστων με φιλανθρωπίες.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες της και είμαστε σίγουρες πως κι εσύ θα νομίζεις ότι βλέπεις τον Paul.







0 Σχόλια