Ο καύσωνας κλείνει την Ακρόπολη -Για ποιες ώρες την Πέμπτη και την Παρασκευή

Ο βράχος της Ακρόπολης

Κλειστή θα βρουν την Ακρόπολη όσοι θελήσουν να την επισκεφθούν το μεσημέρι της Πέμπτης και της Παρασκευής, σε περίπτωση που ο υδράργυρος στο θερμόμετρο χτυπήσει «κόκκινο».

Ο καύσωνας συνεχίζεται και την Πέμπτη και το θερμόμετρο κατά τόπους θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. Για αυτό τον λόγο προβλέπεται «λουκέτο» στην Ακρόπολη, συγκεκριμένες ώρες, τις μεσημβρινές ώρες για το επόμενο διήμερο.

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών ενημερώνει ότι λόγω του αναμενόμενου- σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας- καύσωνα την Πέμπτη 4 Ιουλίου και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από 13:00 έως 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 βαθμούς Κελσίου)», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Σε ό,τι αφορά εκείνους που έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια για την Ακρόπολη, για τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιχειρησιακό Τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση etickets@tap.gr.

0 Σχόλια