Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη. Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον θάνατο του 35χρονου απο κορονοϊό


Εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στεφανος Ζαρκαντζιάς σχετικά με το θάνατο 35χρονου από κορονοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. 

Ο νεαρός άντρας, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα, έχασε τη ζωή του λόγω του κορονοϊού, στις 22 Απριλίου. Συγγενείς του άφησαν αιχμές για θάνατο που επήλθε συνεπεία ιατρικών λαθών.

Με εντολή του προϊσταμένου, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Γιώργος Νούλης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η αιτία του θανάτου και αν υπάρχουν ευθύνες των θεραπόντων ιατρών για την κατάληξη του 35χρονου. 

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας του θύματος ενώ θα προσκομίσουν σχετικά έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις από το νοσοκομείο. 

Στη σορό του δεν διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή-υπό το φόβο διασποράς του ιού-δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την διαλεύκανση της υπόθεσης του 35χρονου ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

0 Σχόλια